Samenwerken voor een zorgeloze toekomst

Voor Zorglocaties

Zorgverblijven.nl voor zorglocaties

Er komt steeds meer aandacht voor zorg op maat. Kritische senioren laten zich niet zomaar in een verzorgingshuis stoppen en gaan zelf op zoek naar een omgeving waar ze op een waardige manier hun laatste jaren kunnen doorbrengen. Zorginstellingen zoals zorgvilla’s, zorghotels en particuliere verzorgingshuizen voldoen aan deze behoefte met maatwerk oplossingen voor senioren die zorg nodig hebben. Vaak op basis van een zorgindicatie, het betreft vaak mensen die bereid zijn wat meer te besteden om naast zorg ook te genieten van comfort en een optimale dienstverlening. Verblijvenmetzorg.nl brengt vraag en aanbod samen op een overzichtelijke website.

Staat jouw zorginstelling nog niet in ons bestand? Voeg dan deze locatie gratis toe. Informeer direct naar de voorwaarden.

Comfortabel wonen op basis van lagere kosten

Senioren met behoorlijk wat spaargeld zitten niet te wachten op een verzorgingshuis met minimale faciliteiten maar wel op basis van de hoge eigen bijdrage. Omdat wonen en zorg in standaard verzorgingshuizen gecombineerd wordt blijkt dit niet interessant te zijn voor mensen met een laag pensioen maar met een vrij riant spaarsaldo. Particuliere zorgvilla’s en zorghotels zijn dan heel interessante opties omdat wonen en zorg losse kostenposten zijn. Op basis van een geschikt zorgprofiel volgens de Wlz kan een zorgbehoevende persoon honderden tot duizenden euro’s per maand besparen. Zo wordt een luxe privé zorginstelling plotseling heel aantrekkelijk.

Bekijk zelf hoe eenvoudig onze bezoekers iedere particuliere zorglocatie in Nederland kunnen vinden.

Samenwerken voor een zorgeloze toekomst

Verblijvenmetzorg.nl wil senioren met een zorgbehoefte koppelen aan particuliere zorginstellingen die kwaliteit van wonen en leven bieden. Dit maken we mogelijk door enerzijds een grote database aan te leggen met geschikte locaties, en anderzijds een transparante werkwijze toe te passen voor zowel senioren als zorginstellingen. Een locatie toevoegen is gratis en eenvoudig, ga naar de aanmeldpagina en stuur ons een bericht. Na plaatsing kunnen senioren direct contact opnemen met jouw organisatie, zonder tussenkomst van ons team. Wij zijn er om beide partijen te informeren en adviseren waar nodig. Pas wanneer een inschrijving plaatsvindt betaal je eenmalig het overeengekomen tarief.