De mooiste locaties met zorg op 1 website

Over zorgverblijven.nl

Over Zorgverblijven.nl

Er zal een tijd aanbreken in ieders leven waarin je wat extra zorg nodig hebt. Hoewel dit meestal geen periode is waar je naar uitkijkt kun je het ook van een positieve kant bekijken. Met de honderden particuliere zorginstellingen die Nederland rijk is kun je kiezen voor een prachtige locatie waar je echt een nieuw thuis zult vinden. En op basis van een Wlz-indicatie kunnen de kosten voor verblijven met zorg ook nog eens reuze meevallen. Op Zorgverblijven.nl bieden we een platform voor de beste particuliere zorgvilla’s, zorghotels en andere zorgverblijven zodat je op je gemak kunt zoeken naar de perfecte locatie om te verblijven met zorg.

Zorgvilla’s, zorghotels, woonzorgcentra en meer…

De kosten voor een zorgvilla werpen voor veel mensen al direct een drempel op. Zelfs wanneer je het geld op de bankrekening hebt staan kunnen de tarieven toch behoorlijk hoog lijken. Wanneer je een Wlz-indicatie aanvraagt en door het CIZ een zorgindicatie toegewezen krijgt is het mogelijk dat je veel minder betaalt dan je zou verwachten. Sterker nog, senioren met een laag inkomen maar met een behoorlijke spaarrekening worden niet eerst verplicht hun geld te “verdampen” voordat ze naar de lage eigen bijdrage gaan. Dit soort informatie vind je terug op onze website.

Waarom kiezen voor Zorgverblijven.nl?

Vragen over verblijven met zorg? Neem dan gerust even contact op met het team van Zorgverblijven.nl. We helpen je graag verder!

Contactformulier